Image module

Smanjite bore sa dermalnim filerima!

Da li je vaša koža na licu izgubila čvrstinu i punoću? Da li imate duboke bore? Ili možda ožiljak na licu? Ako je tako, tretmani sa dermalnim filerima mogu biti savršeno rješenje za vas.

Restilane® / Juvaderm® ULTRA su veoma popularni brendovi za dermalne filere; sigurno i prirodno. Oni oblikuju lice tako što popunjavaju bore na licu.  Dermalni fileri hidriraju kožu na prirodan način, oporavljajući mladalački tonus kože.  Nije potrebno alergijko testiranje, jer sastojke koje ubrizgavamo već postoje u organizmu.

Dermalni fileri se sastoje od hijaluronske kiseline, koje imamo prirodno u našim tijelima. Hijaluronska kiselina vezuje vodu u vašoj koži i na taj način se vraća prirodna elastičnost i volumen kože.

Ukratko, dermalni fileri rade zajedno sa hijaluronskom kiselinom tijela kako bi stvorili volumen i ispeglali bore.

Dermalni fileri se najčešće koriste za:

  • Korekciju bora
  • Poboljšanje / povećanje usana
  • Fine linije oko očiju, usta i čela
  • Oblikovanje kontura lica kao što su obrazi ili brada

Dermalni fileri se pažljivo ubrizgavaju pod dublje bore koje su prisutne kada se ne pomeraju mišići lica. Ove se nazivaju statičke linije i ne mogu se tretirati sa redovnim injekcijama Botoksa®. Rezultat je peglanje dubokih bora. Kožni fileri se takođe mogu koristiti za podizanje i konture određenih područja kao što su obrazi. To može pomoći pri definiciji na primjer, čineći vašu jagodičicu naglašenijom.

Dermalni filer se ubrizgava pod kožu, i tako se postiže volumen i izgled glatkije površine.  Obično se koristi na donjem licu za linije oko nosa i usta i linije oko usana. Može se koristiti i za poboljšanje izgleda ožiljaka na licu.

Većini pacijenata treba jedan tretman i rezultati traju oko 9 mjeseci do 1 godine.

* rezultati mogu varirati od pacijenta do pacijenta

Da, hijaluronski gel je potpuno prirodan, i tokom vremena, filer će se polako apsorbovati, što vam neće nanijeti štetu.

Većina neželjenih dejstava je blago i privremeno, npr. crvenilo, bol, otok.

Cijena zavisi od toga koja količina dermalnog filera se upotrijebi. Finije bore zahtijevaju manje količine od onih dubljih bora.  Prilikom konsultacije, kada vidimo koji su vaši zahtjevi, bićemo u prilici da vam predočimo koliko će to da košta.

Ne bi trebalo da koristite dermalne filere ukoliko imate teške alergije, trudni ste ili dojite.

Posjetite nas

Vasa Raičkovića 15a, Podgorica
Montenegro

Pozovite nas

+382 67 62 22 62
+382 69 50 79 97

Pošaljite nam poruku