Image module

Mlađa, svjetlija, glatkija koža!

Mezoterapija lica je odlična opcija za žene i muškarce svih starosnih dobi koji žele da povrate zdravlje i izgled lica i vrata.

Svima nama je potrebna mala pomoć da zračimo i mezoterapija lica sa vitaminima nam upravo to i omogućava.  Duboko hidratizuje kožu, poboljšava tonus, stimuliše stvaranje kolagena i elastina, postiže svetliju, glatkiju i mlađu kožu.

Koristeći seriju mikro injekcija, ubrizgava se niz sastojaka koji postoje prirodno u koži, kao što su hijaluronska kiselina, vitamini (A, B, C, E, K), minerali, koenzimi i nukleinske kiseline. Mezoterapija poboljšava izgled, vraća tonus i hidrira kožu.

Serija mikro injekcija se ubrizgava u epidermalni sloj kože. Ovi sastojci sadrže prirodne mikro hranljive materije korisne za kožu. Pacijent osjeća blago peckanja, koji se obično lako podnosi.

Primjenjuje se lokalna anestezija kako bi se smanjila neugodnost.

Može da se desi pojava modrica koje će brzo proći. Blago crvenilo je uobičajeno i trebalo bi da se povuče nakon nekoliko sati.

U dane oko tretmana preporučljivo je pratiti ishranu sa malo masti, izbjegavati alkohol i druge stimulante i piti puno vode za eliminaciju toksina. Ne izlažite kožu suncu i koristite dobro zaštitno sredstvo za zaštitu od sunca.

Posjetite nas

Vasa Raičkovića 15a, Podgorica
Montenegro

Pozovite nas

+382 67 62 22 62
+382 69 50 79 97

Pošaljite nam poruku