Naši tim je konstantno posvećen pružanju najvišeg nivoa stomatološke njege. Trudimo se da koristimo naprednu stomatološku tehnologiju kako bi vaše iskustvo učinili što prijatnijim. Veoma smo ponosni na tehnologiju koja nam je na raspolaganju!

3D / 2D rendgen

3D rendgen omogućava  precizan trodimenzionalni pregled anatomije kosti. Ovaj skener takođe pruža širok spektar dijagnoze i planiranja liječenja što povećava mogućnost uspješnog liječenja, posebno kada je u pitanju postavljanje implantata.

Digitalni 2D rendgen niskog nivoa radijacije

Digitalni X-zraci su brži i bezbjedniji od tradicionalnih rendgenskih zraka. Studije pokazuju da emituju do 90% manje zračenja.  Digitalni rendgenski zraci ne zahtevaju hemijsku obradu pa su rezultati dostupni na ekranu računara u roku od nekoliko sekundi. Digitalni X-zraci pružaju veliku prednost u ranom otkrivanju bolesti i preventivnoj njezi.

Laser

Laser – SiroLaser Blue se može koristiti za više od 20 različitih indikacija. U parodontologiji / endodonciji je dragocjena pomoć konvencionalnoj terapiji, dok je u hirurgiji i implantologiji u potpunosti zamjenjuje. U poređenju sa konvencionalnim tretmanima, zubni diodni laseri su superioroniji zbog brzog zarastanja rana i manje mogućnosti infekcija. Pored toga, upotreba lasera znači manje postoperativnog bola i manje njekova.

Švajcarska stomatološka stolica sa memorijskom pjenom 

Dizajnirana za udobnost pacijenta sa memorijskom pjenom. Istovremeno je opremljena širokim spektrom aparata za stomatologiju i oralnu hirurgiju.

Intra-oralna kamera

Intraoralna kamera je nezaobilazna dijagnostička i edukativna alatka u savremenim ordinacijama. Mala video kamera u ustima snima zube koje pacijent istovremeno može da gleda na ekranu ispred. Upotreba intra-oralne kamere omogućava pacijentima da bolje razumiju svoje probleme gledajući unutrašnjost usne duplje isto kao i stomatolog.

Ultrazvučni skidač kamenca

Uklanjanje kamenca i kiretaža korijena predstavljaju metod detaljnog i dubokog čišćenja zuba i desni. Nudimo ultrazvučno uklanjanje kamenca i pigmentacija sa zuba.  Ultrazvučna tehnologija je komfornija od tradicionalnih kireta.

Digitalni kartoni pacijenata

“Dr Kostić” primjenjuje savremenu tehnologiju i u evidenciji pacijenata. U ordinaciji koristimo digitalne kartone pacijenata koji štede vrijeme za naše osoblje ali i za naše pacijente. Tehnologija bez papira pruža našim stomatolozima i osoblju pristup kartonu pacijenta u realnom vremenu. Pristup digitalnim datotekama smanjuje broj grešaka koje se javljaju, a istovremeno pružaju jednostavan pristup stomatološkoj istoriji pacijenta.

Autoklav koji ispunjava standarde EU o sterilizaciji

Stomatološki sterilizatori su nešto bez čega je teško zamisliti modernu stomatološku ordinaciju. Naš autoklav je posljednja riječ tehnologije, proizveden u Austriji. Svi instrumenti se nakon pranja smještaju u autoklav gdje se pod pritiskom temperatura povećava do 135°C što potpuno steriliše instrumente i opremu. Ova parna sterilizacija različitih hirurških alata i stomatoloških instrumenata je efikasna i sigurna.

Piezo hirurgija

Piezo hirurgija je revolucionarna hirurška metoda koja je dovela do velkog napretka u stomatologiji. Njome se olakšava rad u oralnoj hirurgiji i pruža mnogo veći komfor za pacijente. Rad ovog aparata je zasnovan na električnim i ultrazvučnim trodimenzionalnim mikrovibracijama. Ovaj sistem omogućava, bez upotrebe rotacionih bušilica i glodalica, potpuno ne-traumatičan postupak obrade kosti sa manjim postoperativnim otokom.

Posjetite nas

Vasa Raičkovića 15a, Podgorica
Montenegro

Pozovite nas

+382 67 62 22 62
+382 69 50 79 97

Pošaljite nam poruku